miércoles, 3 de junio de 2015

Ús conscient dels videojocs


Sense demonitzar ni fer apologia, expliquem què són (de veritat) els videojocs i com funcionen, per a què serveixen i per a què no, i ensenyarem pautes i bons hàbits per evitar els conflictes originats d’un mal ús.


El taller està impartit per un crític de videojocs i redactor especialitzat en aplicacions i tecnologia mòvil.


El taller es dóna amb el màxim d’informació actualitzada, inclou temari sobre consoles, ordinadors i dispositius mòvils, alhora que es parla sobre les compres i l’economia dins de les aplicacions i els diferents mecanismes de gamificació.


El taller pot implicar, si així es demana, la creació de grups de treball, un test previ de concienciació i un treball posterior de consolidació.


El taller inclou una pila d’exemples de mala i bona praxis. És necessari un projector per mostrar l’abundant material gràfic. Parlarem de jocs clàssics i moderns, de la influència dels videojocs com a mitjà audiovisual i de la problemàtica i beneficis del joc online.

Està especialment recomenat per alumnes a partir de nou anys. El contingut es pot adaptar a ESO i Batxillerat.

Alternativament, es pot impartir com a conferència si el temps és més ajustat. Aquesta opció és més adient si els assistents són professors, pares, mares i tutors.



No hay comentarios:

Publicar un comentario